Drachten 12-10-2021

Vacature Beveiligers regio {INFORMATIE}

Regio: Drachten/Leeuwarden e.o.
Contract: parttime / full time
Locatie: Nader te bepalen-Industrieomgeving
Referentie: HP
Opleidingsniveau: MBO

Maak jij het verschil?

Heb jij passie voor de beveiliging?
Dan maakt Ferwerda Beveiliging graag kennis met jou. Als beveiliger signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes, bewaakt de toegang en registreert bezoekers en/of transporten. Als mobiel surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en je houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Zowel overdag, ’s avonds en ’s nachts blijf je alert. Dat doe je samen met collega’s en hulp van moderne hulpmiddelen. Jij staat voor kwaliteit. Jij hebt passie voor de beveiliging.

Je zoekt naar oplossingen waarbij de verwachtingen van onze klant worden overtroffen. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening en onze beveiligingsbeambten uitstekend passen bij de bedrijfscultuur waar je te werk gesteld wordt. Je hebt dus afwisselend werk in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Ben jij degene die met jouw vakkennis en doorzettingsvermogen het verschil kan maken?
Reageer dan!

Wij zoeken iemand met vakkennis, passie en doorzettingsvermogen.
Functie eisen

  • * MBO-diploma Beveiliger niveau 2
  • * Rijbewijs (B)
  • * Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • * Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • * Geldig BHV-diploma aangevuld met reanimatie (AED) of bereid deze te halen
  • * Geldig VCA of bereid deze te halen

Naast deze kwalificaties zijn wij op zoek naar iemand die flexibele instelling heeft en 24/7 beschikbaar is. Je hebt kennis van beveiligingsprocedures en je kunt met computersystemen werken. Omdat het een veelzijdige functie is, moet je goed zijn in prioriteiten stellen en multitasken. We zoeken iemand die een representatieve houding aanneemt, klantvriendelijk is en die doortastend werkt. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: je houdt van de dynamiek in ons vak en je hebt zin om aan de slag te gaan!

Wij bieden

Dit biedt Ferwerda Beveiliging
Ferwerda Beveiliging is een platte organisatie waar de klant en medewerker centraal staan. Wij geven medewerkers zelf de kans om verantwoordelijk te zijn en we houden van snelle en vlotte communicatie. Daardoor kunnen we snel schakelen en zo de klant snel en adequaat helpen.
Als beveiliger ontvang je zowel een marktconform salaris als een goed, hecht team aan collega’s en leidinggevenden om op terug te kunnen vallen, wanneer bijvoorbeeld een lastige situatie zich voordoet. Ook vinden we het belangrijk dat jij, als medewerker, erkend wordt en dat jij verantwoordelijkheid draagt.

Medewerkers maken het verschil en Ferwerda Beveiliging onderhoudt een open relatie met alle medewerkers. De medewerkers delen mee in het succes van de onderneming, met genoeg ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Wij vinden de werksfeer net zo belangrijk als het inhoudelijke aspect van de functie.

Enthousiast?
Solliciteren kan via Wendy@ferwerdabeveiliging.nl.
Vergeet niet je CV en korte motivatiebrief mee te sturen.
Toch nog vragen? Neem dan contact op met Wendy Posthumus via 06-51 359 554

.