OVER ONS

ONZE ORGANISATIE KENMERKT ZICH DOOR KORTE LIJNEN, VASTE GEZICHTEN EN EEN LANGETERMIJNVISIE. VOORAL ONZE HOOGGEKWALIFICEERDE EN KLANTGERICHTE MEDEWERKERS LEGGEN EEN STEVIG FUNDAMENT ONDER ONZE EXPERTISE. DE WERVINGS- EN SELECTIEPROCEDURE IS AFGESTEMD OP DE SPECIFIEKE EISEN VAN DE OPDRACHTGEVERS. WIJ ZIJN EEN PLATTE ORGANISATIE EN VOLDOEN AAN ALLE EISEN DIE GESTELD WORDEN AAN EEN BEVEILIGINGSBEDRIJF.

FERWERDA BEVEILIGING IS GEVESTIGD IN HET ADVERIUM TE DRACHTEN AAN DE LAVENDELHEIDE 21. PERSOONLIJK CONTACT IS WAAR WIJ VOOR STAAN, WIJ GAAN NIET VOOR HET SNELLE GEWIN. DE KRACHT VAN FERWERDA BEVEILIGING IS HET PERSOONLIJKE CONTACT EN DIT WORDT GEWAARDEERD DOOR ONZE KLANTEN. WIJ STAAN ONZE KLANTEN DIRECT EN ADEQUAAT TE WOORD. EEN DUIDELIJKE UITLEG OVER DE MOGELIJKHEDEN WELKE VOOR UW SITUATIE VAN TOEPASSING ZIJN IN BEGRIJPELIJKE TAAL.

Persoonlijk contact | Vaste gezichten | Langetermijnvisie | Hooggekwalificeerde & klantgerichte medewerkers | Korte lijntjes

ONS TEAM

HET TEAM VAN FERWERDA BEVEILIGING BESTAAT UIT DESKUNDIGE, GESPECIALISEERDE EN ENTHOUSIASTE PROFESSIONALS, ZOWEL OP KANTOOR ALS OP LOCATIE DOOR HEEL NEDERLAND. ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR OM TE HELPEN MET DE OPLOSSING VOOR UW BEVEILIGINGSVRAAGSTUK.

Henk Posthumus

Operationeel Directeur

Mijn naam is Henk Posthumus, ik ben de operationeel directeur bij Ferwerda Beveiliging. In de afgelopen dertig jaar heb ik alle facetten binnen de beveiliging meegemaakt.

Ik begrijp erg goed welke behoeften er liggen als het gaat om beveiliging. Ik ben een ervaren duizendpoot en dienstverlener in hart en nieren. Ik werk resultaat- en oplossingsgericht en het verhogen van klanttevredenheid en efficiency geeft mij veel energie!

Henk Posthumus

Operationeel Directeur

Bauke Ferwerda

Algemeen Directeur

Ik ben Bauke Ferwerda, oprichter en algemeen directeur van het bedrijf. Ik zet mij dagelijks in om het bedrijf onderscheidend en innoverend te houden in de beveiligingsmarkt. De basis van mijn werk is het behalen van resultaten en om ervoor te zorgen dat we samen elke dag beter worden.

De drie passies in mijn leven zijn mijn gezin, mijn werk en sport. Ik probeer in mijn aanpak altijd ‘eenvoud’ en ‘praktisch’ voorop te stellen. Mensen kunnen uitdagingen onnodig tot ingewikkelde problemen maken.

Bauke Ferwerda

Algemeen Directeur

Herman Mulder

Planning en Personeelszaken

Herman Mulder

Operational Manager

Janna Bekkema

Social Return en MVO manager

Ik ben Janna Bekkema. In 2015 heb ik mijn studie HBO Bedrijfskunde afgerond en sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij Ferwerda Beveiliging.

Ik zorg ervoor dat onze mensen duurzaam inzetbaar zijn en heb regelmatig contact met gemeenten op het gebied van Social Return. Ik sta bekend om mijn open houding en doorzettingsvermogen. Daarnaast heb ik de taak om Ferwerda Beveilgiing op alle fronten te begeleiden rond het thema MVO. Doordat ik vanaf het begin werkzaam ben bij Ferwerda Beveiliging, weet ik van de hoed en de rand.

Janna Bekkema

Social Return en MVO manager

Alie Lijklema

Verkoop

Mijn naam is Alie Lijklema. Ik draag zorg voor een sluitende korte en lange termijn personeelsplanning en ik speel in op afwezigheid van medewerkers en vul daarnaast gaten in het rooster die zijn ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of verlof. Ik daag mijzelf continu uit om de resultaten weer te verbeteren door het maken van efficiënte keuzes.
Hierbij stel ik niet alleen de belangen van de organisatie centraal, maar zeer zeker ook die van de medewerkers. Daarnaast kan ik door mijn inspanningen onze klanten voorzien van een sluitende planning. Waar sommige bedrijven alleen kijken naar een snelle groei, vind ik het belangrijk dat een klant naast de best mogelijke service ook nog écht klantvriendelijk en klantgericht geholpen wordt. Dat is precies waarom ik bij Ferwerda Beveiliging goed op mijn plek zit!

Alie Lijklema

Planning

Kasper Smit

Commercieel Directeur

Mijn naam is Kasper Smit en ik houd mij binnen het bedrijf bezig met de groei van het klantenbestand. Voordat ik werkzaam werd bij Ferwerda Beveiliging, was ik eigenaar van NBO Beveiliging. Ik heb een bak aan kennis en ervaring meegenomen, wat ik nu dagelijks inzet voor Ferwerda Beveiliging.

Kasper Smit

Commercieel Directeur

Erwin Wolters

Financial Controller

Ik ben Erwin Wolters. Ik zet mij bij Ferwerda Beveiliging in om de keuzes van de directie te onderbouwen met cijfers. Ik geef gevraagd en ongevraagd input op basis van de cijfers.

Erwin Wolters

Administratie

Wendy Posthumus

Personeelszaken

Mijn naam is Wendy Posthumus en hou mij onder andere bezig met de werving & selectie en de vitaliteit van de organisatie. Daarnaast lever ik een belangrijke bijdrage om de juiste medewerker op de juiste plaats te krijgen. Ook zorg ik voor een kwantitatief en kwalitatief flexibel medewerkersbestand waarmee wij aan onze doelstellingen kunnen voldoen. Iedereen, van afdeling planning tot en met de uitvoerende dienst en teamleiders, hebben hierin een proactieve rol.

Wendy Posthumus

Personeelszaken

Diana de Mooij

Planner

Mijn naam is Diana de Mooij. In samenwerking met mijn collega-planner zet ik mij in om de planning op korte en middellange termijn in te vullen voor zowel onze klanten als medewerkers. Daarbij hou ik rekening met wensen van de opdrachtgevers en zorg ik voor een goede match met de mensen.

Diana de Mooij

Planner

Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. Dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant!

 

Waarom voor Ferwerda Beveiliging gaan?

  • Persoonlijk contact: korte lijntjes en een vast aanspreekpunt
  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Alle benodigde keurmerken en certificaten
  • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

Benieuwd geworden of ons team u kan helpen bij uw beveiligingsvraagstuk? We staan vol passie en energie voor u klaar.

Benieuwd geworden of ons team u kan helpen bij uw beveiligingsvraagstuk? We staan vol passie en energie voor u klaar.