OVER ONS

ONZE ORGANISATIE KENMERKT ZICH DOOR KORTE LIJNEN, VASTE GEZICHTEN EN EEN LANGETERMIJNVISIE. VOORAL ONZE HOOGGEKWALIFICEERDE EN KLANTGERICHTE MEDEWERKERS LEGGEN EEN STEVIG FUNDAMENT ONDER ONZE EXPERTISE. DE WERVINGS- EN SELECTIEPROCEDURE IS AFGESTEMD OP DE SPECIFIEKE EISEN VAN DE OPDRACHTGEVERS. WIJ ZIJN EEN PLATTE ORGANISATIE EN VOLDOEN AAN ALLE EISEN DIE GESTELD WORDEN AAN EEN BEVEILIGINGSBEDRIJF.

FERWERDA BEVEILIGING IS GEVESTIGD IN HET ADVERIUM TE DRACHTEN AAN DE LAVENDELHEIDE 21. PERSOONLIJK CONTACT IS WAAR WIJ VOOR STAAN, WIJ GAAN NIET VOOR HET SNELLE GEWIN. DE KRACHT VAN FERWERDA BEVEILIGING IS HET PERSOONLIJKE CONTACT EN DIT WORDT GEWAARDEERD DOOR ONZE KLANTEN. WIJ STAAN ONZE KLANTEN DIRECT EN ADEQUAAT TE WOORD. EEN DUIDELIJKE UITLEG OVER DE MOGELIJKHEDEN WELKE VOOR UW SITUATIE VAN TOEPASSING ZIJN IN BEGRIJPELIJKE TAAL.

ONS TEAM

Henk Posthumus

Operationeel Directeur

Van huis uit ben ik zelfstandig ondernemer. In 1987 ben ik begonnen als geüniformeerde beveiliger. De diversiteit en het onder de mensen werken is erg leuk in ons vakgebied. In de afgelopen dertig jaar heb ik alle facetten binnen de beveiliging meegemaakt.

Ik begrijp ik erg goed welke behoeften er liggen als het gaat om beveiliging. Ik ben een ervaren duizendpoot en dienstverlener in hart en nieren. Ik ben resultaat- en oplossingsgericht met aandacht voor de zaak en de relatie. Verbeteringstrajecten die gericht zijn op het verhogen van de klanttevredenheid en efficiency in projecten geven mij heel veel energie!

Henk Posthumus

Operationeel Directeur

Bauke Ferwerda

Algemeen Directeur

Ik ben Bauke Ferwerda, oprichter en algemeen directeur bij Ferwerda Beveiliging. De drie passies in mijn leven: gezin, werk en sport..

Basis voor mijn werk is het behalen van resultaten en om samen elke dag beter te worden.

Eenvoud en praktisch
Ik probeer bij mijn aanpak altijd eenvoud voorop te stellen. Leidinggevenden nemen zichzelf vaak veel te serieus en maken uitdagingen onnodig tot ingewikkelde problemen.

Bauke Ferwerda

Algemeen Directeur

Herman Mulder

Planning en Personeelszaken

Herman Mulder

Operational Manager

Janna Bekkema

Administratie

Mijn naam is Janna Bekkema, ik ben 29 jaar en moeder van twee prachtige dochters. In 2015 heb ik mijn studie HBO Bedrijfskunde afgerond en sinds 1 januari 2016 ben ik werkzaam bij Ferwerda Beveiliging op de financiële afdeling. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Janna Bekkema

Administratie

Alie Lijklema

Verkoop

Na jaren gewerkt te hebben in de sales en management ben ik sinds begin 2017 werkzaam als commercieel medewerker binnendienst bij Ferwerda Beveiliging.
Waar sommige bedrijven alleen kijken naar een snelle groei, vindt ik het heel erg belangrijk dat een klant naast de best mogelijke dienstverlening ook nog écht klantvriendelijk en klantgericht geholpen wordt.
En dat is precies waarom ik goed op mijn plek zit bij Ferwerda Beveiliging!
Goede adviezen, duidelijke offertes, of hulp bij onze dienstverlening en dat met korte lijnen, snelle reacties en nog echte ouderwetse service, dát is belangrijk!

Alie Lijklema

Planning