Offerte aanvragen

BEDRIJFSDIENSTEN & HOSPITALITY

Vaak is de allereerste indruk van uw bedrijf: de receptionist, de gastheer of gastvrouw aan of voor de balie. Daar moet dus iemand staan die hét visitekaartje is van uw bedrijf. Die uw bezoekers en uw gasten het gevoel geeft welkom te zijn, te worden gezien!

Vanwege onze ervaring met zorgbeveliging weten we als geen ander wat gastheerschap inhoudt.

De gastheren en gastvrouwen van Ferwerda Beveiliging kijken door de bril van een zorgbeveiliger naar bezoekers, publiek en omgeving. Zij zijn altijd alert op een vragende blik of afwijkend gedrag en weten daar prima mee om te gaan.

Om meerdere redenen kan Ferwerda beveiliging deze gastheren en gastvrouwen leveren tegen bijzonder interessante tarieven.

Nulmeting

Samen met u kunnen wij in nader en goed overleg met een nulmeting het huidige serviceniveau van uw organisatie vaststellen. Deze methodiek geeft u de mogelijkheid om naast inzicht te krijgen, ook de vooruitgang van de activiteiten te monitoren en te bepalen wat er moet veranderen om succesvol te zijn (en te blijven).

Onze afdeling bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in de volgende taken:

• Receptie- en portiers diensten

• Brandwachten en BHV'ers

• Bezoekersregistratie

• Kaartverkopers, controleurs, garderobe medewerkers

• Verkeersregelaars

• Gastheer/ gastvrouw

Uiteraard is het mogelijk om uw specifieke wensen omtrent de uitvoering van de bovengenoemde diensten met u af te stemmen.

Neem gerust contact met ons op.

Vragen? Stuur ons een app!Ferwerda Beveiliging img 1