Offerte aanvragen

Ziekenhuis Nij Smellinge gunt Beveiligingsdiensten aan Ferwerda Beveiliging

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2017-10-27)

In Zuidoost-Friesland biedt ziekenhuis Nij Smellinghe zorg aan alle inwoners waarbij de patiënt centraal wordt gesteld en waarbij het geven van de juiste aandacht een belangrijke rol speelt. Hierbij voert Nij Smellinghe de slogan ‘’Met aandacht. Dat voelt beter’’.

Voor het leveren van beveiligingsdiensten is onlangs een onderhandse aanbesteding afgerond waarbij Nij Smellinghe de opdracht met ingang van 1 oktober 2017 aan Ferwerda Beveiliging heeft gegund.

De nadruk in het aanbestedingstraject lag vooral op het realiseren van een kwalitatief goede, en flexibele inzet van een beveiligingsmedewerker die er met zijn of haar aanwezigheid voor zorgt dat de verpleegkundigen ongestoord hun werk kunnen doen en erop kunnen vertrouwen dat er bij calamiteiten iemand aanwezig is die het initiatief neemt en de zaken regelt die op dat moment van belang zijn en bijdragen aan de algemene en patiëntveiligheid.

De kracht van Ferwerda Beveiliging is het persoonlijke contact en dit wordt gewaardeerd door onze klanten. Onze goed gekwalificeerde en klantgerichte medewerkers leggen een stevig fundament onder onze expertise.

In een ontspannen sfeer is recent het nieuwe contract ondertekend op locatie Ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten.

Henk Posthumus, Operationeel Directeur van Ferwerda Beveiliging: “We zijn er trots op dat we een samenwerking met Nij Smellinghe zijn aangegaan. Zorginstellingen zijn vaak erg grote en complexe organisaties waar veel mensen, goederen en uiteenlopende bezoekers binnen komen. Genoeg reden voor ons om aan deze unieke vorm van beveiliging extra aandacht te schenken. Een referentie met naam in de Provincie past binnen onze regionale groeiambitie”.Vragen? Stuur ons een app!Ferwerda Beveiliging img 1