Skip to main content
Drachten 27-05-2021

Drachten – Kasper Smit is per 1 mei 2021 is toegetreden tot het directieteam binnen Ferwerda Beveiliging.

Kasper Smit is per 1 mei 2021 is toegetreden tot het directieteam binnen Ferwerda Beveiliging in de functie van Commercieel Directeur. Smit heeft in de jaren ‘90 tot en met 2006 de Noordelijke Beveiligingsorganisatie (NBO Beveiliging) als directeur en eigenaar op weten te bouwen tot een begrip in het Noorden van het land en heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend.

NBO Beveiliging is in de jaren ‘90 als regionale beveiligingsorganisatie begonnen en doorgegroeid naar een landelijke organisatie met meer dan 600 medewerkers in 2006.
In 2006 is NBO Beveiliging verkocht aan ISS Security & Services waar Kasper nog ruim 1 jaar is aangebleven als directeur.

Daarna is Kasper uit de wereld van de beveiliging gestapt en heeft zich gericht op een andere business. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft hij de beveiliging nooit helemaal uit het oog verloren en heeft hij de contacten hierin onderhouden.

Samenwerking Ferwerda Beveiliging
Doordat Ferwerda Beveiliging een groeiende organisatie is en onder andere hierdoor is opgevallen in de markt, zijn de gesprekken met Kasper Smit tot stand gekomen. Lopende de tijd zijn Bauke Ferwerda, Henk Posthumus en Kasper Smit gezamenlijk dusdanig enthousiast geworden dat er nu een nieuwe samenwerking is ontstaan.

Toekomstplannen
Wij hebben er veel vertrouwen in dat Kasper met zijn kennis, expertise en know how ons verder kan helpen om Ferwerda Beveiliging nog beter op de kaart te zetten en om onze groeidoelstellingen verder te verwezenlijken.

Leave a Reply